Távol az otthontól is kényelemben

Olcsóbb szállást elég sokan keresnek, azok közül is, akiket a munka vagy a tanulás szólít távol az otthontól egy időre, és azok közül is, akik kalandvágyból indulnak neki felfedezni a világot, vagy résztvenni egy fesztiválon, sporteseményen. Győrben mindegyik okból sok a vendég, a város gazdasági és kereskedelmi élete élénk, számos kulturális esemény és sportverseny zajlik minden évben, sokaknak van tehát szüksége szálláshelyre.

Távol az otthontól is kényelemben

Jól megközelíthető útvonalak

Egy lehetséges olcsó szállás Győr városában az Etalon Hotel a Hűtőház utcában. Ebben a pár éve teljesen felújított épületben a két-háromágyas szobák mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik, és a vendégek televíziót, hűtőszekrényt, zárható szekrényeket is találnak a szobákban. A wifi-hozzáférésért nem kell külön fizetni, benne van a szobaárban. Aki a szállóban szeretne étkezni, annak az ételek elkészítéséhez, megmelegítéséhez közös konyhák állnak rendelkezésre, a ruhaholmik kimosásához, megszárításához pedig automata mosógépek, szárítóeszközök. A hotel rendezvényterme a közösségi életet szolgálja. A saját autókkal, vagy csoportosan kisbuszokkal érkező vendégek gépkocsijai a hotel udvarán parkolhatnak. A helyijáratú autóbuszokra a közeli megállóban lehet felszállni, és könnyen elérhető velük a város bármelyik pontja.

Felújított épületben

Akár munkavállalóként, akár kirándulóként tölti szállodában valaki az éjszakát, fontos, hogy kényelmesen tudjon pihenni, és másnap a munkáját jól tudja végezni, az élményeket élvezni, vagyis a szállás kulturáltsága, szolgáltatásai fontosak. A győri Etalon Hotel vendégei egy új műszaki eszközökkel felszerelt, kellemes környezetű, praktikus megoldásokkal működő, kedvező szobaárakat kínáló hotelbe érkeznek, és tölthetik pihenőidejüket.


Címke: Olcsó szállás Győr
Dátum: 2020-05-25

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés