Miért érdemes laprászerelt bútort választani?

Hazánkban is nagyon népszerűek a lapraszerelt bútorok, ami annak köszönhető, hogy kedvezőbb árak a hagyományos bútorokhoz képest, könnyebb őket szállítani és amíg összeszereljük őket jó kondit eredményeznek. Egyre több áruházban lehet ilyen bútorokat vásárolni, ezért ebben a cikkben összegyűjtöttük a laprászerelt bútorok előnyeit.

Miért érdemes laprászerelt bútort választani?

Ha laprászerelt bútor, akkor IKEA?

A legtöbben az IKEA áruházakra gondolnak, ha valamilyen összeszerelhető bútort szeretnének, pedig nem csak náluk kapható. Az ilyen bútorok óriási előnye, hogy könnyen szállíthatóak, akár egy egyszerű személygépkocsival is megoldható. Továbbá akik emeletes házban laknak, azoknak nem kell több embert fogadniuk egy szekrénysor lépcsőn való felcipeléséhez, hanem kényelmesen csomagonként felhordhatóak, sőt akár liftben is akadály nélkül szállíthatóak.

A legtöbben mégsem a szállítástól hanem az összeszereléstől tartanak. Az IKEA bútor összeszerelés nem okozhat nagyobb kihívást senkinek, hiszen a legtöbbször részletes szerelési útmutatóval látják el őket. Aki pedig ennek ellenére sem szeretne belevágni, az béreljen fel egy szerelő csapatot, akik rövid időn belül elkészítik a bútort.

További előnyük, hogy nem csak a megvásárláskor, hanem költözéskor is könnyebben mozgathatóak, mint a hagyományos társaik.

A lapraszerelt bútorok környezetbarát megoldást jelentenek, mivel az előállításuk, sőt a megsemmisítésük is kíméli a Földet. Egyre több gyártó igyekszik fenntartható forrásból származó alapanyagokat használni, illetve magas arányban nő az innovatív, újrahasznosítási technológiák alkalmazása.


Címke: Ikea bútor összeszerelés
Dátum: 2023-03-14

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés