Keresőoptimalizálás Győrben havidíj nélkül

A keresőoptimalizálás egy nagyon fontos területe az online marketingnek. Nem lehet elmenni mellette, a szórólapos és a papír alapú marketing a végéhez közeledik. Ma már nem divat pazarolni a papírt, ráadásul a természetkedvelő emberek nem veszik el az osztogatott szórólapokat sem. Az ilyen alapú marketing kampányok halálra vannak ítélve, kevés a konverzió, és még drága is.

Keresőoptimalizálás Győrben havidíj nélkül

Esettanulmány – keresőoptimalizálás Győrben

A kisshonlapkeszites.hu csapatát egy nap egy szállítmányozással foglalkozó cég kereste meg azzal a kéréssel, hogy szeretnének Győrben és környékén jó helyen szerepelni a találati listán. Honlapjuk már volt, ezért csak az optimalizálás lett volna a feladat. A csapat átnézte a weboldalt, és kijavította a talált hibákat, sőt egyedi szövegeket helyeztek el azokra a területekre, ahol szükségesnek találták. Ezen felül beállítottak egy ingyenes SSL-t is, és beküldték a Google keresőrobotjai számára a weboldalt. Pár héttel később a kívánt szavakra nagy előrelépés történt, a hatodik oldalról a második oldalra léptek előre több kulcsszóra is. Ezt követően pedig 10 linket építettek a cégnek kb. 2 hónap alatt. Az eredmény nem maradt el, az első oldalra került a cég azokra a kulcsszavakra, amikre szerettek volna, sőt a kampány után csak folyamatosan javultak a helyezések, hétről hétre.

Fontos szempont volt, hogy havonta elég magas összeget fektettek a Google Adwords szolgáltatásba, és szerették volna elhagyni ezt is. Ezt meg is tehették kb. 4 hónap múlva, miután felkérték a kisshonlapkeszites.hu csapatát az optimalizálásra.

A keresőoptimalizálás Győr területén mindenki számára elérhető, megfizethető árakon, havidíj nélkül. Ezen a területen érdemes több független szakemberrel is együtt dolgozni, hiszen mindenkinek megvan a maga taktikája az optimalizálás során, és ha több szem többet lát, sokkal előbb meglesz a kívánt eredmény.


Címke: Keresőoptimalizálás Győr
Dátum: 2019-06-07

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés