Így sikerült a 2018-as Bleach film

Bár sokáig szó sem volt arról, hogy a Bleach animációs sorozatból bárki is élőszereplős filmet akarna csinálni, de végül erre is sor került. A Warner Bros által készített japán akció-kaland természetfeletti film hosszas előkésületek után 2018-ban látott napvilágot. Azok, akik folyamatosan követték a manga sorozat epizódjait, tűkön ülve várták, hogy végre láthassák a készítőknek mit sikerült összehozniuk.

Így sikerült a 2018-as Bleach film

Nagy elvárások, gyötrő kételyek

A film megjelenése előtt több előzetes is nyilvánosságra került, melyek szórakoztató élményeket ígértek a rajongóknak. Ez eléggé bizalomgerjesztő volt, hiszen sokan kételkedve fogadták az élőszereplős film megjelenését azt gondolva, hogy olyan jó úgysem lehet, mint maga a Bleach anime sorozat. Mások azt nem tudták elképzelni, hogy a készítők hogyan fogják beleépíteni a látványvilágba a rajzolt változatban megjelenő elemeket, melyek különlegessé teszik a történetet. Nos, a végeredmény nagyon megosztó lett, ugyanis az alkotás rengeteg pozitív és negatív kritikát is kapott a nézőktől, akik hatalmas elvárásokkal tele ültek le megnézni a filmet.

Megoszló nézői vélemények

Először is sokan vannak, akik kifogásolták Sota Fukushi, Erina Mano és Hana Sugisaki színészi játékát, akik Ichigo, Orihime és Rukia megszemélyesítői voltak a filmben. A rajongók egyértelműen a pozitívumok közé sorolják, hogy a készítők nem akarták a teljes Bleach anime eseményeit belesűríteni 108 percbe, hanem csak 20 epizód cselekményét dolgozza fel az adatpáció, illetve, hogy a befejezés is nagyon ütősre sikerült. Összességében a koreográfiával, a csatajelenetekkel, a szereplők kosztümjeivel, és a filmben használt effektekkel is meg voltak elégedve, annak ellenére is, hogy korszakalkotót egyik tekintetében sem mutattak az alkotók.


Címke: Bleach anime
Dátum: 2019-09-16

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés