Időtálló ragyogás: ez a Swarovski ékszerek titka

Daniel Swarovski, az osztrák ékszermárka alapítója arról álmodott, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a gyémántok ragyogását: az álmát valóra váltotta, mára már elképzelhetetlen egy valamirevaló ékszerdoboz Swarovski ékszerek ragyogása nélkül.

Időtálló ragyogás: ez a Swarovski ékszerek titka

Sokféleképpen szeretünk ékszereket hordani. Vannak napok, mikor szolidan csak egy pár fülbevalót hordunk, vagy egy órát teszünk fel. Vannak alkalmak azonban, amikor pedig "igazán megadjuk a módját", és felcicomázzuk magunkat. Akármelyik hangulatunkhoz, vagy eseményhez választunk kiegészítőt, a Swarovski ékszer ragyogásával képtelenség mellélőni.

Mégis, mi a Swarovski ékszerek százhúsz éve tartó töretlen sikerének titka? Nem más, mint a finoman, gondosan megmunkált kristályüvegek, amelyek minden egyes Swarovski ékszert királyivá varázsolnak. A Swarovski ékszerek üvegkristályainak mélysége van, akár az óceánnak. Ha sokáig gyönyörködünk a ragyogásukban, képesek vagyunk elveszni azokban.

A Swarovski ékszerek azonban nemcsak a ragyogó csillogásról ismerhetőek fel, hanem a márka emblémájáról, amely egy kecses hattyúsziluett. Azért a hattyút választották a márka logójának, mert a tisztaság és elegancia jelképeként tartják számon. Éppen ezért számos olyan ékszert készített a Swarovski márka, amelyet ezzel a szimbólummal tettek utánozhatatlanná.

A Swarovski ékszerek egy további ismertetőjegye az a két szín, amely az évek során a márka köré szövődött. Ez pedig nem más, mint az éjkék és a borvörös.

Ékszer választék, vásárlás » Divatékszerbolt


Címke: Swarovski ékszer
Dátum: 2019-09-27

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés