Friss gyümölcslevek pár perc alatt

A vendéglátóegységekben a standard kínálat részét képezik a palackos gyümölcslevek. Ezek mellett azonban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgy nevezett post-mix, azaz helyben kevert italok. A vendégek azért szeretik, mert frissen fogyaszthatják kedvenc gyümölcsleveiket. Az üzemeltetők részéről pedig azért előnyös ezeket kínálni, mert nagyon egyszerű, gyors és modern megoldást jelent az italkiszolgálásra.

Friss gyümölcslevek pár perc alatt

Gyümölcsös frissítők reggelire

A reggeli az egyik legfontosabb étkezés, így nem árt odafigyelni, hogy mit eszünk, iszunk ébredést követően. A gyümölcslé adagolók tökéletes választások minden olyan vendéglátóipari egységben, ahol lehetőség van a reggelizésre. Legyen az egy szendvics, bagett, tojásrántotta, croissant vagy valamilyen svédasztal finomság, mindig szükség van a finom italokra. A Grapos soft drinks remek alternatívát jelentenek, hiszen a vendégek kiélvezhetik a magas minőségű, gyümölcsízben gazdag frissítők hatását.

Így működik a gyümölcslé adagoló

A gyümölcslé automata egy speciális kialakítású készülék, amivel pár perc leforgása alatt el lehet készíteni a finomabbnál finomabb gyümölcsleveket. Nem számít, hogy valaki épp alma, barack, feketeribizli vagy ananász ízre vágyik-e, minden esetben gombnyomásra elkészül a frissítő. Az üzemeltetőkhöz bag-in-box formában érkeznek az alapanyagok, amikből aztán nagyon egyszerűen víz felhasználásával elkészíthetők a kívánt italok.


Címke: gyümölcslé adagoló, grapos soft drinks, gyümölcslevek
Dátum: 2021-10-29

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés