C programozás oktatás megbízható oktatóval

Manapság már nagyon divatos programozónak tanulni, hiszen a csapból is az folyik, hogy mennyire nagy hiány van az informatikusokból az országban. Szerencsére elég sok képzés is található, de sajnos ezek közül több mint a fele egy forintot nem ér. Érdemes meggondolni, ki hova jelentkezik és mennyi pénzt költ el olyan tudásra, amivel majd nem tud mit kezdeni a nagyvilágban.

C programozás oktatás megbízható oktatóval

Magabiztos programozás az alapoktól!

A c-programozas.hu képzései igazán jó választás lehet azoknak, akik most szeretnének megismerkedni a programozás alapjaival. Az oktató 12 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik, és szinte nincs olyan diák, akit ne tudna felkészíteni a programozás világára. A képzések teljesen az alapoktól indulnak, algoritmuselmélettel és rengeteg gyakorlattal. Az órák nem szárazak, kevés az elméleti oktatás, inkább a gyakorlati feladatokon keresztül merülnek bele a diákok az előírt tananyagba.

A C programozás elsajátítsa nagyon hasznos, mivel nincs túl sok utasítása, ezért könnyen megtanulható, és nem csak az emelt szintű informatika értettségihez adja meg a szükséges alapokat, de a műszaki egyetemeken is nagyon gyakran előfordul az elsőéves hallgatók tantárgyai között. Sőt mindemellett alkalmas arra, hogy a tanulók igazán mély ismereteket szerezhessenek programozásból, mivel a C egy hardverközeli nyelv, és olyan érdekes témakörökkel is foglalkozhatnak, mint például a dinamikus memóriakezelés, a fájlkezelés és a mutatók. Mivel sok más nyelv alapja, könnyen megtanulhatóak további más érdekes nyelvek is.

A képzés személyesen és online is igénybe vehető. Ma már nincs távolság, ezért ez nem akadály annak, aki komolyan meg szeretné tanulni a programozást. A hosszabb kurzusok ára kedvezőbb, mivel bérlet váltható, de lehetőség van akár 1-2 konzultáció órára is.


Címke: C programozás
Dátum: 2019-08-08

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés