Aki a fekete humort szereti, rossz ember nem lehet

Elsőre kicsit morbidnak tűnhet, ha valaki szereti a fekete humort. Vannak elég kemény viccnek nevezett írások, amiken inkább sírni lehetne. A legújabb kutatások szerint viszont örülhetnek azok, akik szeretik az ilyen vicceket, hiszen nagy eséllyel intelligensebbek a többi embernél.

Aki a fekete humort szereti, rossz ember nem lehet

A viccek megértéshez ész kell

A vicc24.hu rengeteg viccet tartalmaz, és persze itt sem hiányozhatnak a gyűjteményből a morbid viccek. A weboldalon 170 db fekete humorral foglalkozó vicc található, amelyek a szerkesztők szerint érdemesek arra, hogy felkerüljenek a gyűjteménybe. A viccek folyamatosan bővülnek, nézzünk is meg belőlük, amely a Súlyos betegség címet kapta:

Egy fickó hazamegy az orvostól és mondja a feleségének:

  • Drágám! Nagy baj van. Azt mondta az orvos, hogy súlyos betegség kapott el és már csak fél napom van hátra. Nem tudok mit csinálni, meg fogok halni, de addig még szeretnék veled szeretkezni egyet!
  • Jól van - mondja az asszony.

Lenyomják a menetet, majd este megint megszólal a férfi.

  • Drágám már csak 6 órám van hátra. Gyere, keféljünk!
  • Rendben - mondja az asszony már kicsit idegesen.

Megint szépen lefekszenek aludni, de az éjszaka közepén még egyszer megszólal a férfi.

  • Szívem! Már csak 3 órám van hátra...

Mire az asszony:

  • - Na most már hagyjál békén, nekem reggel fel is kell kelnem!

Nemrégiben a Cognitive Processing weboldalán tették közzé azt a kutatást, amelyben arról bizonyosodtak meg a szakemberek, hogy erős összefüggés van az IQ és a fekete humor között. A kutatás során elsőként az emberek átlagos IQ szintjét mérték meg, majd mutattak nekik egy képregényt, amely fekete humorral volt tele. Sokan azt gondolják, aki az ilyen vicceken nevet, az gonosz vagy erőszakos ember lehet, pedig nem így van, A kutatás szerint azok, akik a legmagasabb iskolával rendelkeztek, értékelték a humort, míg az alacsonyabb IQ-val rendelkező embereken agresszió vagy negatív kedélyállapot lett úrrá.


Címke: Morbid viccek
Dátum: 2019-07-29

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés