A biztosítás minden autósnak nélkülözhetetlen

Amikor egy magánszemély vagy egy cég gépkocsit vásárol, szükséges biztosítást is kötnie, akár új autót vett, akár használtat. A kötelező felelősségbiztosítás megkötése mellett casco, személy- és poggyászbiztosítások kötésére is sor kerülhet, attól is függően, hogy személyfuvarozásra, árufuvarozásra is használják-e az autót, csak Magyarországon avagy külföldön is.

A biztosítás minden autósnak nélkülözhetetlen

Széles a választék

A biztosítóintézetek sokan vannak és sokféle biztosítást ajánlanak, egyáltalán nem könnyű eligazodni a különböző szerződésmódozatok között. A biztosítás ügyintézés jelentősen megkönnyíthető, ha egy olyan céghez fordulunk, amelynél sok biztosítótársaság ajánlatai megtalálhatóak, és a cég szakembere tanácsokat tud számunkra adni ahhoz, hogy az éppen megvásárolt gépjárműhöz és használatához melyik a legelőnyösebb, a legpraktikusabb konstrukció. Összehasonlítható a konstrukciók ára, a feltételek, az érvényességi korlátok. A biztosítók sokféle kedvezményt is adnak, a díjfizetés gyakorisága, a sofőr balesetmentessége, a gépkocsi életkora, és még számos szempont alapján, ezek mértékét, módozatait ugyancsak érdemes kielemezni a választási döntés előtt.

Teljeskörű ügyintézés

Amikor bekövetkezik valamilyen káresemény, egy megfelelő szervizcég leveszi az ügyintézés terheit az autótulajdonosról, a kárfelvételtől a javításokon át a biztosítótársasággal való elszámolásig mindent lebonyolít. Sőt, baj esetén segédkezik az autómentésben, és a kárrendezés, javítás idejére kölcsönautót is ügyfelei rendelkezésére bocsát. Mindenképpen érdemes tehát megfelelő szervizműhellyel, professzionális felszereltséggel rendelkező, komplett szolgáltatást nyújtó céget választani, időt és pénzt spórolhatunk a magunk számára egy jó döntéssel.


Címke: Biztosítás ügyintézés
Dátum: 2020-01-06

PROGRAMOZÁS KÖNYV

Programozz Te is mesterfokon!

Hirdetés